Online trainingen, een nieuwe efficiënte methode om uw vaardigheden te verbeteren!

Wat betekent online trainen?

Individueel maatwerk

MKB trainingen online verzorgt individuele, praktijkgerichte trainingen op maat gemaakt voor uw situatie.

Online

Deze trainingen worden volledig online gegeven, wij doen dit door middel van beeldverbinding. U heeft dus daadwerkelijk de gehele trainingsduur persoonlijk contact met de trainer.

Face to face

Wij vinden het “face to face” contact belangrijk voor de persoonlijke interactie tussen trainer en deelnemer. Hierdoor is het rendement veel groter dan via E-learning, wat het resultaat aanmerkelijk zal verbeteren. Onze ervaringen met groepstrainingen online zijn ( nog ) niet optimaal. Men mist dan toch vaak de dialoog tussen de deelnemers vandaar dat wij op dit moment kiezen voor persoonlijke online trainingen en groepstrainingen op locatie.

Op ieder tijdstip

Vanuit onze ervaring weten wij dat het belangrijk is om het juiste tijdstip te vinden voor dit soort trainingen. Voor de een kan dit perfect tijden de kantooruren, een ander wil dit liever op avonden of weekenden. MKB Trainingen Online biedt als eerste trainingsbureau in Nederland persoonlijke trainingen die 24/7 gepland kunnen worden.

Heeft u liever een maatwerktraining voor een groep medewerkers? of wilt u liever een “real life” coaching bij u op uw locatie of bij ons in ons trainingscentrum? Kijk dan op onze website www.re-move.nl 

Ervaringen

“Twee leerzame dagen waren dit. Ton is een bevlogen trainer met veel kennis. Hij heeft mij en mijn collega’s veel handvatten gegeven om nog beter te worden. Met humor maar ook confronterend weet hij de juiste snaar te raken. “

Daniël, Afdelingshoofd

Ervaringen

“Voor mij was het een erg leerzame dag.
Ik had nog geen ervaring met het afnemen van functioneringsgesprekken, maar heb van Ton erg veel tips gekregen waar op te letten en hoe je vragen stelt en of beantwoord.
Ook de vorm van personeel belonen stond mij erg aan en ook hoe hier in de toekomst mee om te gaan.
Echt een dag die ik niet snel vergeet.
Fijne man om naar te luisteren”

Marco Terlouw

Overige deelnemers

Ervaringen van Springest deelnemers