Liever op een fysieke locatie een training volgen?

Onze online trainingen zijn persoonlijk en zijn  een dialoog met de deelnemer. Dit gebeurt in een aantal sessies waarbij jij, in overleg, de tijdstippen mag bepalen.
Hoewel dit een zeer persoonlijke activiteit is, zijn er daarnaast ook deelnemers die liever persoonlijk afspreken. Ook dat is mogelijk bij ons!

Stel bijvoorbeeld dat je alleen of met een collega wilt deelnemen, dan is dat mogelijk op onze trainingslocatie te Sleen (Emmen)

De tarieven zijn bovendien hetzelfde dan onze online tarieven. Daarnaast komen wij ook graag naar jou toe op een door jou te bepalen locatie. Dat betekent echter dat wij in dat geval de training dan in een dag gaan uitvoeren.

Het tarief hiervoor is € 795,- waar dan ook in Nederland, inclusief training, reiskosten en reisuren van jouw trainer.

 

Ook in deze optie is het mogelijk om een of meerdere collega’s te laten deelnemen waarbij jouw collega’s dan 50% korting krijgen op het basistarief van de training.

 

Uiteraard kan dan ook onze 6 maanden ondersteuning en/of de uitgebreide DISC gedragsanalyse toegevoegd worden.

Alles bij elkaar een uitstekende optie voor diegenen die toch een training willen volgen in een feitelijke ontmoeting.

Ervaringen

“Twee leerzame dagen waren dit. Ton is een bevlogen trainer met veel kennis. Hij heeft mij en mijn collega’s veel handvatten gegeven om nog beter te worden. Met humor maar ook confronterend weet hij de juiste snaar te raken. “

Daniël, Afdelingshoofd

Wat zeggen overige deelnemers?

ONLINE TRAINING
Online training is anders dan E-Learning. Bij online training hebben we persoonlijk contact via beeldverbinding.

Aan de hand van het door u ingevulde intakeformulier plannen wij samen een  kennismakingsgesprek. Daarna hebben we drie online gesprekken.  Dit gaat alleen over uw praktijk, en uw leerwensen

Dit kan ’s morgens, ’s middags of ’s avonds.

Advies

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste training of coaching?
wij helpen u graag!