Verhoog je verkoopvaardigheden met onze sales training online.

Met onze sales training online til jij jouw sales vaardigheden naar een hoger niveau tillen en maak je meer sales dan ooit tevoren. Als je dit ambieert, lees dan snel verder en bekijk één van de beste en meest persoonlijke sales trainingen online die er te krijgen is. 

15 jaar ervaring!

Al meer dan 15 jaar zijn we actief met deze succesvolle en persoonlijke sales training. Deze training is speciaal voor commerciële medewerkers. En biedt jou de tools en technieken die je nodig hebt om (meer)succesvol te zijn, meer sales te genereren.

Voor wie is deze sales training online van 1 dag?

Deze sales training is speciaal ontworpen voor commerciële (buitendienst)medewerkers die verantwoordelijk zijn voor verkoopresultaten bij klanten. Gedurende deze training leer je essentiële technieken om klantbehoeften te identificeren. En daarnaast effectieve communicatie te voeren en weerstanden te overwinnen. Hierdoor verbeter je je verkoopvaardigheden en zal je bovendien jouw omzet verhogen. Na slechts 1 dag, voel jij je zekerder in je rol waardoor jij meer succes behaalt en jouw verkoopprestaties naar een nieuw niveau tilt.   

Wat leer je tijdens de sales training online?

Onze verkooptraining online leert jou essentiële vaardigheden. Hierdoor realiseer je meer sales in jouw werk. Vanwege onze ruime ervaring, met honderden cursisten, weten we exact wat er speelt en kunnen we effectief jouw verkoop skills verhogen. Tijdens deze sales training van 1 dag leer je het volgende:

 • Ten eerste hoe jij de klantbehoeften effectief helder krijgt.
 • En ten tweede hoe je deze behoeften vervolgens vertaalt naar concrete voorstellen, waar de klant blij mee is.
 • Daarnaast leer je klantgedrag inschatten en hoe je daarop inspeelt.
 • Vervolgens zullen we jouw verbale en non-verbale communicatie optimaliseren.
 • Tevens leren we jou onweerstaanbare klantvoorstellen maken, persoonlijk en via e-mail.
 • Je leert weerstanden van de klant in het koopproces ombuigen en naar voordelen voor de klant omzetten.
 • En vervolgens deze klantvoordelen omzetten in de juiste prijsstelling.
 • Uiteraard leer je ook koopmotieven identificeren en deze duidelijk te presenteren.
 • Je zorgt voor een goede afstemming met je interne organisatie.
 • Ook gaan we je de additionele verkoop leren realiseren waardoor je leert de totale verkoop te verhogen.
 • Ten slotte leren we je hoe je klantrelaties dient te onderhouden, waardoor klanten bij jou terugkomen voor een langdurig succes!

Kan je niet wachten om meer omzet te realiseren? Na 1 dag heb jij de tools in handen en maak jij jouw salesdromen waar. Schrijf je nu in en ervaar zelf hoe ook jij een sales topper wordt. 

Hoe gaan we te werk tijdens de sales training online?

Gedurende de sales training online is het van groot belang dat jij oefent met de onderwerpen die we bespreken. Daarom zorgen we dan ook voor tussentijdse praktijkopdrachten. Hierdoor leer je en ervaar je direct de onderwerpen die we hebben behandeld. Op deze manier blijft de stof beter beheersbaar en kunnen we gelijk punten aanpakken waar je tegenaan loopt. Zodoende zorgen we dat jij na 1 dag aanzienlijk bent gegroeid in je verkoopkunsten.

Waarom kiezen voor onze verkooptraining online?

 • Persoonlijke Aandacht: Je krijgt een hele dag jouw persoonlijke trainer, waarbij de nadruk ligt op 1-op-1 begeleiding.
 • Flexibele Leeromgeving: Profiteer van de flexibiliteit van live verkooptraining via videobellen, waardoor je kunt leren vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor.
 • Expertise: Leer van de besten. Onze trainers hebben meer dan 15 jaar ervaring in het geven van verkooptrainingen.
 • Certificering: Na afloop ontvang je een certificaat, een erkenning van je nieuwe vaardigheden en inzet.
 • Concurrerende Prijs: Wij bieden deze uitgebreide training tegen een zeer competitieve prijs, waardoor het een waardevolle investering is in je professionele toekomst.

De salestraining is afgestemd op jou.

De salestraining is een individuele maatwerktraining. Waardoor de aanpak dus zeer praktisch is en kan worden vertaald naar de doelstellingen van jouw organisatie en jouw wensen.

Op deze manier leren al onze cursisten, op een zeer effectieve manier, de stof direct toe te passen in hun eigen werkomgeving en direct toe te passen in de praktijk. Hierdoor merken we dat we uniek zijn en dat onze cursisten nog beter hun nieuwe verkoopvaardigheden toepassen op de werkvloer, met succes!

Jouw online salestrainer

Jouw trainer is zeer ervaren in het geven van salestrainingen en coaching. Vooral op klantgerichtheid, klanttevredenheid en sales. Altijd met een goede mix van resultaat en relatie. De training zal zeer praktisch zijn, en met een mooie afwisseling van theorie en praktijk. 

Na afloop van de online sales training ben je in staat om:

 1. Gericht te verkopen met een goede mix van marge en klanttevredenheid.
 2. Jouw klanten te raken en te behouden.
 3. Meer plezier te ervaren in verkopen en als bonus ontvang je een certificaat van deelname en een handige digitale syllabus.

Aanvullingen op de sales training online van 1 dag

 • Als je kiest voor de sales training online, kunnen we je een mooie aanbieding geven. Een uitgebreide DISC Gedragsanalyse! Hiermee breid je de salestraining uit met vier online gesprekken en word je nog beter in het begrijpen van je klant. In deze gesprekken gaan we dieper op de Disc Gedragsanalyse. Je leert hoe de DISC Gedragsanalyse effectief toe te passen in de praktijk. Normaal kost deze training € 249,- Maar als je de salestraining gaat volgen, kunnen we hem je aanbieden voor € 149,- Doe er je voordeel mee.
 • Voor een € 175,00 heb je het recht op 6 maanden digitale ondersteuning na afloop van de training.

Opleidingsfonds

De trainingen van MKB trainingen online en Re-Move staan ook vermeld in de cursuscatalogi van onder andere onderstaande opleidingsfondsen:

 • OOM-Fonds (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Metaalbewerkingsbedrijf)
 • WIJ-TECHNIEK (Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf

Vorm:
Online training

Duur:                     
Intakegesprek ( circa 1/2  uur)
3 gesprekken (ca.1 1/2 uur per gesprek)

Locatie:
Online

Vooropleiding:
NVT

Investering:         
€ 695,00 

Inclusief:               
Digitale syllabus
Certificaat van  deelname 

Optioneel
DISC gedragsanalyse (meer info)
€ 149,00
Digitale ondersteuning (meer info
€ 175,00
2e Deelnemer
50% korting (meer info)

 

Bovengenoemde bedragen zijn excl. btw

Ervaringen sales training online

“Twee leerzame dagen waren dit. Ton is een bevlogen trainer met veel kennis. Hij heeft mij en mijn collega’s veel handvatten gegeven om nog beter te worden. Met humor maar ook confronterend weet hij de juiste snaar te raken. “

Daniël, Afdelingshoofd

Wat zeggen overige deelnemers?

Wat is het verschil tussen training online en E-learning?

Training online is anders dan E-Learning. Bij  training online hebben we persoonlijk contact via beeldverbinding. Dit biedt jou zeer veel voordelen, zoals betere feedback, snellere vorderingen en dus betere resultaten. 

Aan de hand van het door jou ingevulde intakeformulier plannen wij samen een  kennismakingsgesprek. Daarna hebben we vier online gesprekken. Dit gaat alleen over jouw praktijk en jouw leerwensen.

Dit kan ’s morgens, ’s middags of ’s avonds.

Advies nodig?

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste training of coaching?

Geen probleem. Neem contact met ons op want wij helpen je graag!