2e DEELNEMER 50% KORTING

Extra deelnemer

Onze online trainingen zijn persoonlijk, afgestemd op jouw wensen en werksituatie.

Geen filmpjes waar je naar moet kijken. Geen online sessies met meerder personen uit verschillende organisatie. Dat betekent uw eigen ervaren trainer in een praktische en motiverende dialoog.

Daarnaast krijgen wij regelmatig de vraag of de training kan worden gedaan samen met een collega omdat men bijvoorbeeld  samenwerkt of twee ploegen begeleid op dezelfde werkvloer etc.

Wij begrijpen dat dit het effect van een training kan versterken en dat het in de praktijk plezieriger is om samen de training op te pakken op de werkvloer.

Vandaar dat onze online trainingen ook met twee personen tegelijk gevolgd kunnen worden. Wij geven dan de tweede deelnemer een korting op de basis prijs van de training.

Wil je toch liever een persoonlijke training? In dat geval  ben je voor dezelfde investering, bovendien ook  met een collega ook welkom op onze trainingslocatie te Sleen (Emmen).

Met veel plezier komen wij ook naar jullie locatie overal in Nederland.

In dat geval geven wij de training op een dag, i.p.v. 3 of 4 online sessies.

De investering is dan € 795,- en voor een tweede, derde en vierde collega geldt dan ook een korting van 50 % op de basisprijs van de training.

Wij zijn flexibel en hebben dus meerdere mogelijkheden.

Stel dat je nog een andere mogelijkheid wilt bespreken, dan heb je ten slotte altijd de mogelijkheid om contact op te nemen. Wij maken dan in plaats van bovenstaande een passend maatwerkvoorstel.

Ervaringen

“Twee leerzame dagen waren dit. Ton is een bevlogen trainer met veel kennis. Hij heeft mij en mijn collega’s veel handvatten gegeven om nog beter te worden. Met humor maar ook confronterend weet hij de juiste snaar te raken. “

Daniël, Afdelingshoofd

Wat zeggen overige deelnemers?

ONLINE TRAINING
Online training is anders dan E-Learning. Bij online training hebben we persoonlijk contact via beeldverbinding. (Skype of Whatsapp)

Aan de hand van het door u ingevulde intakeformulier plannen wij samen een  kennismakingsgesprek. Daarna hebben we drie online gesprekken.  Dit gaat alleen over uw praktijk, en uw leerwensen

Dit kan ’s morgens, ’s middags of ’s avonds.

Advies

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste training of coaching?
wij helpen u graag!